Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Death

-Olet löytänyt tiesi kuolemaan. Kuolemaan jonka olisit voinut estää-

Tänne saa laittaa linkinvaihtopyyntöjä, mainoksia ja kaikkea positiivista. Kuitenkin K-18 materiaali on kielletty. 

Vieraskirja  1  2  > [ Kirjoita ]

Nimi: Ai
Kotisivut: http://iwonderland.suntuubi.com/

11.10.2018 19:38
Hei! Kävin omaa linkinvaihtolistaa läpi ja näytti ettei täällä ole ollut vähään aikaan kovin aktiivista, joten poistan linkkinne omalta linkinvaihtolistaltani.
Kuitenkin, jos sivusto taas aktiivistuu tai tämä viesti on tullut aiheetta, I Wonderlandiin voi välittömästi laittaa viestiä ja tilaa linkinvaihtolistalta aina löytyy :)

Nimi: kimmo

04.06.2018 19:44
Eroan, voit poistaa hahmoni

Nimi: Artemis
Kotisivut: http://wolfbrook.suntuubi.com

23.05.2018 17:29
Wolfbrook on täysin normaali kaupunki Yhdysvaltojen pohjoisosissa. Sillä on omat hyvät ja huonot puolensa, kuten esimerkiksi laaja valikoima ulkoiluaktiviteetteja, kauniit maisemat ja hyväkuntoiset tiet. Huonoja puoliakin löytyy useampi, mutta mainitaan niistä vain esimerkkinä pienehkö ihmissusiongelma.

Tervetuloa pelaamaan upouuteen roolipeliin, jossa pelinappuloina toimii ihmiset, ihmissudet sekä muut yliluonnolliset olennot.

Nimi: n0xys
Kotisivut: http://n0xys.suntuubi.com/

20.05.2018 12:48
Tylypahkassa on vuosien mittaan tapahtunut kaikenlaista; ystäviä on menetetty ja vihollisia on kukistettu. Vaara ei kuitenkaan ole vielä kaikonnut minnekkään, sillä nyt Hän-joka-jääköön-nimeämättä on saanut uuden seuraajan.
Velhomaailma on entistä sotkuisempi uuden, pimeiden velhojen kultin seurauksena. Eräs velho, nimeltä Nathaniel Gellert, on aloittanut uuden kultin, Sadonkorjuun. Kultin tarkoituksena on pyyhkiä puoliveriset kokonaan pois velhojen ja noitien keskuudesta. Nathaniel myös haluaa Tylypahkan itselleen, jotta voi kouluttaa uusia, pimeän puolen sotureita. Kukaan ei ole enää turvassa.

Tylypahkan rehtori, Minerva McGarmiwa ei kuitenkaan jäänyt toimeettomaksi, vaan perusti vastakultin Sadonkorjuulle. Hän nimesi kulttinsa Tulikärpäsiksi, sillä hän aikoo tuoda valon takaisin pimeään.

Joko olet valmiina taisteluun? Kiinnostaako taikajuomien tunnit? Nyt on sinun tilaisuutesi ottaa kiinni taikasauvastasi ja ryhtyä upeaan, taianomaiseen seikkailuun!

Nimi: Glowe
Kotisivut: http://vallattu.suntuubi.com/

21.04.2018 19:07
Vuosi 1996, 10 vuotta Tsernobylin ydinonnettomuudesta, Prypjatin laitamailla Pohjois-Ukrainan saasteisissa metsissä Yhteisöä järisytetään, kun Varakomentaja yritetään murhata. Karkuteille ehtineitä pettureita Roerigiä ja Dovania etsitään Kaartin toimesta kuumeisesti, mutta kaksikko kylvää pelkoa, kun yhä useampi haavoittuu vakavasti tai kuolee heidän toimestaan. Kartanon puutteellinen tila alkaa vaivata yhä useamman mieltä, mutta karkureiden riehuessa Yhteisö ei kykene riskeeraamaan jäseniään uusille maille laajentumalla. Vielä kansa uskoo johtajiinsa, mutta jatkuuko se, kun väkivaltaisuudet lisääntyvät?

Vallattu on 2017 perustettu, suhteellisen realistinen vieraskirjapohjainen reipastahtinen roolipeli, jossa pelataan kissoilla ja koirilla hylätyssä kaupungissa. Reipastahtinen peli on kerännyt jo huimat 25 hahmoa, liittykö sinun luomukseni niihin?

Nimi: kelmeckis
Kotisivut: http://footprints.suntuubi.com/

06.11.2017 01:59
Nimikkeeltään henkilökohtainen tarinasivusto, totuudenmukaisemmin yritys taltuttaa inspiraatiokato ja päästä takaisin kirjoittamisen makuun, Footprints tarjoaa tarinoita, joihin unohtua, runoja, joihin samaistua, ja vieraskirja, johon jättää jalanjälkensä!

Nimi: Aquarius
Kotisivut: http://susiworld.suntuubi.com/

04.11.2017 23:18
Taidat olla etsimässä jotain hyvää ropesivustoa, joka liittyy susiin? Niin minäkin tein. Valitettavasti en löytänyt montakaan aktiivista, joten sain idean ja motivaatiota tehdä omanlaiseni ropen. Witarreanissa roolipelataan susilla, ei kuitenkaan tavallisilla, koska Witarrean on fantasiamaailma. Eläimienkin pitää siis olla erikoisia. Täällä sinun hahmollasi saa olla sarvet, siivet, punainen turkki taikka hän voi hallita jotain elementtejä. Jos haluat, sutesi voi olla ihan tavallinenkin. Sinä päätät! :)

Nimi: Dee
Kotisivut: http://lagoon.suntuubi.com/

02.11.2017 14:26
Jossain ihmisruumiin ja -mielen ulottumattomissa on lukemattomien eri saarien ja laguunien muodostama paikka nimeltä Urangel. Ensisilmäyksellä voisi paikka näyttää hyvinkin rauhalliselta ja hiljaiselta, mutta kun hetken jaksaa odottaa, voi nähdä lohikäärmeen. Ehkä jopa päästä roolipelaamaan sellaisella.

Nimi: Akama
Kotisivut: http://akama.gotop100.com/

17.10.2017 15:07
Tervetuloa Akaman luomalle Suntuubi roolipelien toplistalle! Luo esittely ropellesi, lisää linkkisi sivuille, saa lisää mainosta, äänestä muita sivuja ja tuo sivujasi näkyville. Kaikenlaiset roolipelit ovat tervetulleita aina tarinaroolipelistä foorumiroolipeleihin, kunhan vähintään pääsivujen sivupohjana toimii Suntuubi -pohja.

Nimi: Glowe
Kotisivut: http://redrock.suntuubi.com/

16.10.2017 12:24
"Kauan sitten hevosten puhuivat pahoista hengistä, jotka ottivat hevosia haltuunsa. Henget olivat muotopuolen linnun näköisiä, suurempia kuin yksikään korppikotka, sulattomia ja lentokyvyttömiä. Niiden naama oli littana, kuin linnun nokka olisi katkennut, niiden huuto teki kuuroksi ja niiden katse tappoi. Tuo paha henki oli ihminen"

Tule laukkaamaan Yhdysvaltain karuille maille! Luo laumasi ja yritä selvitä armottomassa maassa. Taistele jokaisen elinpäiväsi puolesta, mutta kykenetkö silti noudattamaan hevosten lakeja? Tervetuloa Red Rockiin, realistiseen, vieraskirjapohjaiseen villihevosroolipeliin, jossa hevosten pitkään jatkunut erakkoelämä saa käänteen, kun Vincent-niminen ori perustaa lauman. Tämä lauma alkaa kasvattaa valtaansa, mutta taipuvatko kaikki sen tahtoon?

Nimi: Villapusakka
Kotisivut: http://kuolemanvarjot.suntuubi.com/

14.10.2017 20:18
Kuoleman varjot on vuoden 2014 tammikuussa perustettu kissoilla pelattava vieraskirjapohjainen roolipeli, jonka pohja perustuu Erin Hunterin luomaan Soturikissat-kirjasarjaan. Pelissä pelataan ensisijaisesti neljällä villikissojen klaanilla, jotka joutuvat selviytyäkseen taistelemaan keskenään riistasta sekä reviireistä — kunnioittaen samalla monia sukupolvia sitten perustettua ikivanhaa lakia. Mutta miten kissojen käykään, kun muuan susijoukko asettuu asumaan lähelle heidän reviireitään?

Nimi: Raven
Kotisivut: http://futuretribes.suntuubi.com/

27.09.2017 18:01
Suuri Tuho.
Tällä nimellä heimolaiset viittaavat maapallon tuhoa ja muutosta siksi mitä se on nykyään. Hirviömäisiä olentoja vaanii joka nurkalla, parasta tarttua miekkaasi ja piilottaa rakkaasi. Uskotko selviäväsi heimojen raa'asta elämästä, vallankaappauksista ja sodista, sekä särkyneistä sydämistä? Jos näin on, rohkene tutustumaan Tulevaisuuden Heimojen laajaan fantasiamaailmaan.
On aika kertoa tarinasi!

Nimi: Akama
Kotisivut: http://kohtalonkynnet.suntuubi.com/

18.09.2017 07:51
Pentutarhassa leikkivä pentu, soturin taitoja opetteleva oppilas, taistelukentillä taisteleva soturi, rohkea parantaja vaiko viisas päällikkö? Kohtalon Kynsissä on monia polkuja, minkä niistä sinä valitset? Valitsetko pimeän polun murhaajan tiellä, vaiko valoisan klaanikissan tien? Tuleeko sinusta kenties legendaarinen soturi -vai muistetaanko sinut vain yksittäisenä petturina? Tuletko olemaan valloittaja vai se, joka alistuu kohtaloonsa? Valitse polkusi, luo kissasi ja lausu sanat "Veri on kohtalomme oikeus kyntemme" -ja näin sinusta tulee oikea soturi.

Kohtalon Kynnet on vuonna 2014 perustettu löyhästi soturikissoihin perustuva aloittelijaystävällinen roolipeli, joka kulkee Soturikissojen viitoittamaa polkua, mutta yhdessä pelaajiston kanssa olemme luoneet omat kissamme, omat seikkailumme ja omat tarinamme. Mikä on sinun tarinasi? Sen voit selvittää Kohtalon Kynsissä.

Nimi: Ginweed95
Kotisivut: http://ginweed95.suntuubi.com/

16.09.2017 17:43
Linkinvaihto sopii! Lisäsin linkkinne jo, lisäättehän GingaWorldin myös mahdollisimman pian?^^

Nimi: Raven
Kotisivut: http://futuretribes.suntuubi.com/

15.09.2017 16:18
Hei,
kysyitte linkinvaihtoa, se sopii!
✘ Raven

Nimi: Unisiipi
Kotisivut: http://kirjoituspiiri.suntuubi.com

22.08.2017 11:33
Hei!

Sivusto on poistettu kirjoituspiiri Siiven suojissa linkinvaihdosta, koska se vaikuttaa epäaktiiviselta. Jos olen tulkinnut aktiivisuuden väärin tai sivusto aktivoituu tulevaisuudessa, tule ihmeessä uusimaan linkinvaihtoa!

Hyvää syksyä!

Nimi: Em
Kotisivut: http://hetki.suntuubi.com/

14.07.2017 10:36
Hei linkinvaihtaja!

~ Hetki on loppunut. Kello on lyönyt kaksitoista ja taika rauennut. Meidän polkumme on saapunut päähänsä, piikkisen ruusumuurin luokse. Sitä emme enää pysty ylittämään, emme kiertämään, emme pysty menemään sen lävitse. Miekkamme eivät enää terävillä kärjilläänkään saa puhkottua ikuisuuden muurin Hetken mentäviä koloja. ~

Todellisuudessa Hetki on siis nyt kohdannut ruusumuurinsa, ja sivusto poistetaan ensi viikolla. Syynä on ylläpitäjän oma epäaktiivisuus ja ajan puute, joka pohjautuu IRL-elämäni kiireisiin. Elämässäni on tällä hetkellä paljon meneillään ja kesäloma, jolloin piti aikaa riittää vaikka kuinka, onkin yhtäkkiä niin kiireistä, että en pysty enää päivittämään Hetkeä ollenkaan. Sydämeni särkyy, kun joudun lopettamaan Hetken, sillä rakastan jokaista sivustolle liittynyttä kirjoittajaa, jokaista tekstiä, jonka he ovat sivulle kirjoittaneet.
Pidän kyllä sivuston ideasta, minusta se on oikein hyvä, koska aloittelevilla ja ujoilla kirjoittajillakin on mahdollisuus julkaista tekstejään ja saada niistä palautetta täysin anonyymina. Juuri tämän takia minua harmittaa niin paljon, että en pysty enää sivua pyörittämään, koska epäilen, että jotkut kirjoittajista saattavat nyt lopettaa kirjoittamisen kokonaan - minun ja aktiivisuuteni takia. Onneksi kirjoittajilla on kuitenkin mahdollisuus siirtää tekstinsä toiselle samankaltaiselle sivustolle, jonka kaikki löytävät osoitteesta [ horizon.suntuubi.com ]. Tämän tiedon turvin voin lopettaa Hetken toiminnan hieman paremmin mielin (ei sillä, että se missään vaiheessa hyväksi olisi muuttumassa - jään todella kaipaaamaan Hetkeä).

Kiitos siis tästä polusta, jonka saimme linkinvaihtajananne kulkea, ja oikein hyvää jatkoa ja aurinkoista kesää teille. Jos veilä tapaamme vielä joskus täällä internetin syvissä syövereissä, toivon todella, että tämä sivu on pystyssä, eikä aikamonsteri syö teidänkin aktiivisuuttanne! ^-^

Surullisin mielin,
Em

Nimi: Unisiipi
Kotisivut: http://romukoppani.suntuubi.com

25.05.2017 18:11
Hei!

Sivustosi on poistettu Ajatusteni romukopan linkinvaihdosta epäaktiivisuuden takia. Tulethan pyytämään uudestaan vaihtoon, jos sivusto aktivoituu(tai olen tulkinnut sen virheellisesti epäaktiiviseksi!

Hyvää loppukevättä!

Yksityinen viesti

19.04.2017 14:49

Nimi: Cassie
Kotisivut: http://turvateille.suntuubi.com/

17.04.2017 13:48
Olen pahoillani, mutta en ota roolipelejä linkinvaihtajiksi. Sivuilla on kuitenkin mielenkiintoinen idea, onnea jatkoon!

~Cassie

Nimi: Unisiipi
Kotisivut: http://romukoppani.suntuubi.com

16.04.2017 13:45
Linkinvaihto Ajatusteni romukopan kanssa sopii :)

Nimi: Unisiipi
Kotisivut: http://kirjoituspiiri.suntuubi.com

13.04.2017 17:57
Linkinvaihto Kirjoituspiiri siiven suojissa kanssa sopii hyvin!

Nimi: Anniina
Kotisivut: http://mindpalace.suntuubi.com/

12.04.2017 15:25
Linkinvaihto sopii hyvin. :)

Nimi: Em
Kotisivut: http://hetki.suntuubi.com/

11.04.2017 21:22
Kyselemäsi linkinvaihto Hetken kanssa käy hyvin, lisäilen linkkinne sivuillemme. ^-^

Nimi: Akama
Kotisivut: http://akama.suntuubi.com/

11.04.2017 18:59
Linkinvaihto sopii Evil Queen of the Storyn kanssa sopii.

©2019 Amera - suntuubi.com